امروز: پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 | Thursday 25 April 2024

آدرس : کیلومتر 2 بزرگراه لشکری، روبروی شهرک اکباتان        تلفن : 61101-021          آدرس وب سایت و فروش آنلاین:http://www.iaa.ir/

درباره هواپیمایی آسمان

تاریخچه

شرکت هواپیمایی آسمان در سال ۱۳۵۹ از ادغام چهار شرکت هوایی ایر تاکسی ، پارس ایر ، ایر سرویس و هور آسمان تشکیل یافت .هواپیمایی آسمان هم اکنون وسیع ترین شبکه پروازی به شهرهای داخلی با تاکید بر پرواز به مناطق محروم کشور را دارد .

آسمان برای پوشش هر چه بهتر شبکه پروازی خود ، سه مرکز پروازی به ترتیب در تهران ، شیراز و مشهد دایر کرده است. هر یک از سه مرکز یاد شده ، خدمه پروازی و آشیانه های تعمیر و نگهداری مستقل دارند تا از این طریق ضمن جذب و آموزش نیروی متخصص بومی ، پروازهای روزانه از استقلال کافی برخوردار باشند .

هواپیمایی آسمان در سال ۱۳۸۱ به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شد . این امر سبب شده تا آهنگ رشد و توسعه آسمان بیش از پیش فرونی یابد . آسمان از بدو تاسیس تا کنون دو شاخص مهم یعنی توسعه ناوگان و توسعه توانمندی های فنی – عملیاتی شرکت را مد نظر داشته و در این راه به نتایج مهمی دست یافته که از آن جمله می توان عضویت در مجامع معتبر هوایی جهان همچون یاتا ، نرخ صعودی جابجایی مسافر ، گسترش شبکه پروازی ، جذب و آموزش نیروی متخصص ، ساخت آشیانه ها و کارگاه های متعدد مهندسی تعمیرات و دریافت گواهینامه های بین المللی از سازمان های معتبر هوایی اشاره کرد.

آخرین گواهینامه معتبر اخذ شده در این خصوص IOSA خوانده می شود که از سوی یاتا برای آسمان صادر شده است .

هواپیمایی آسمان همچون سایر خطوط هوایی جهان به ایمنی پروازهای خود قبل از هر شاخص دیگری توجهی خاص دارد . از این رو با ایجاد سیستم مدیریت ایمنی که در اصطلاح اس.ام.اس خوانده می شود ، آخرین رهیافت های جهانی ایمنی را در سازمان خود اعمال و دیده بانی می کند تا از این طریق سفری امن و راحت را برای شما فراهم نماید.
هواپیمایی آسمان هم اکنون با ۳۳ فروند هواپیما به ۴۰ شهر داخلی و ۱۳ کشور خارجی پرواز منظم برنامه ای دارد .

پذیرایی

کیترینگ آرمان که ۵۰% از سهام آن متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان بوده ، مفتخر به اخذ تمامی استاندارد های بین المللی کترینگ می باشد. استانداردهایی که سازمان بهداشت جهانی ، تجارت جهانی و اتحادیه اروپا بر آن تاکید داشته و بعنوان الزام در صنعت کیترینگ دنیا مطرح می باشد.

اخذ گواهینامه حلال و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی و وزارت بهداشت از جمله اقدمات در خور توجه و پردازش کترینگ شرکت هواپیمایی آسمان است که تنها برخی ایرلاین های معتبر موفق به اخذ این مجوزها گردیده اند.
کترینگ شرکت هواپیمایی آسمان در حال برنامه ریزی برای سرو انواع غذاهای رژیمی و غذای مخصوص کودکان در پروازهای بلند مدت، و همچنین ایجاد شرایط انتخاب غذا توسط مسافرین می باشد.

گواهينامه هاي هواپيمايي آسمان

Air operator Certificate
AMO Approval_11 Mar 2017-25 Aug 2017
CAME Approval_16 Jan 2016 - 09 Jan 2018
CAMO Approval_10 Jan 2015-09 Jan 2019
MOE Approval_11Mar 2017
ATO_Part 141_23 May 2016-22 May 2017
ATO_Part 141_23 Aug 2013 - 25 Aug 2017

IOSA_26 Aug 2013 - 25 Aug 2018

 

 نمايندگي هاي هواپيمايي آسمان

 نمایندگی های داخلی

 جهت مشاهده نمایندگی های داخلی بر روی لینک کلیک نمایید : http://www.iaa.ir/Page?id=23

نمایندگی های خارجی

 جهت مشاهده نمایندگی های خارجی بر روی لینک کلیک نمایید : http://www.iaa.ir/Page?id=24

اعطاي نمايندگي هواپيمايي آسمان

جهت مشاهده موارد مربوط به اعطای نمایندگی فروش شرکت هواپیمایی آسمان بر روی لینک کلیک نمایید : http://www.iaa.ir/Page?id=25

لینک کانال تلگرام: 

آدرس وب سایت و فروش آنلاین: http://www.iaa.ir/


 قوانین و مقررات

مقررات حمل بار هواپيمايي آسمان

هرگاه مسافرت مسافر متضمن یک مقصد نهایی یا توقف مسافر در کشوری غیر از کشور مبداء باشد ، مقررات پیمان ورشو شامل خواهد بود و پیمان مزبور ناظر مسئولیت مؤسسات حمل کننده بوده و در اغلب موارد مسئولیت های مؤسسات مزبور را در مورد مرگ یا صدمه به شخص و فقدان یا آسیب به توشه محدود می‌سازد. برگ اخطاریه تحت عنوان “آگاهی به مسافرین بین‌المللی درباره محدودیت مسئولیت” را ملاحظه نمایید.

شرایط قرارداد

۱-واژه‌هایی که در این قرارداد بکار برده شده دارای معانی ذیل می‌باشد : بلیت : منظور بلیت مسافر (بلیت الکترونیکی) و رسید توشه توزین شده است که این شرایط و اخطاریه‌ها جزئی از آن به شمار می‌رود. حمل: مترادف است با «ترانسپورت» یا «حمل و نقل». حمل کننده : یعنی کلیه مؤسسات حمل کننده هوایی که عهده‌دار حمل مسافر یا توشه وی بوده و طبق این شرایط و یا هرگونه خدمات دیگر مربوط به چنین حمل و نقل هوایی اقدام به حمل مسافر یا توشه وی می‌نمایند. پیمان ورشو : یعنی پیمان مربوط به یکنواخت نمودن پاره‌ای از مقررات حمل و نقل بین‌المللی هوایی که در تاریخ ۱۲ اکتبر ۱۹۲۹ در ورشو به امضا رسیده یا اصلاحیه پیمان مزبور که در تاریخ ۲۸ سپتامبر ۱۹۵۵ در لاهه انجام گرفته و هر کدام در موردی شمول خواهد یافت.

۲- حمل و نقلی که طبق این شرایط انجام گیرد تابع مقررات و محدودیتهای مربوط به مسئولیت مقرر در پیمان ورشو خواهد بود. مگر اینکه چنین حمل و نقلی همانطور که در پیمان مزبور تعریف شده از نوع حمل و نقل بین المللی نباشد.

۳- حمل و نقل فوق‌الذکر و انجام سایر خدماتی که توسط هر حمل کننده‌ای انجام می‌شود تا حدودی که با مراتب فوق مغایرت نداشته باشد تابع شرایط زیر خواهد بود:(۱)شرایط مقرر در این بلیت (۲) تعرفه‌های قابل انطباق (۳) شرایط حمل مؤسسه حمل کننده و مقررات مربوط به آن که جزئی از این قرارداد محسوب می‌شود (و در دفاتر مؤسسه حمل کننده موجود و در صورت تقاضا در دسترس گذارده می‌شود) به استثنای موارد حمل بین نقطه‌ای در کشورهای ایالات متحده آمریکا یا کانادا و به هر نقطه‌ای خارج از کشورهای مزبور که تابع تعرفه‌های معتبرجاری در آن کشورها می‌باشد.

۴- نام حمل کننده را می‌توان به اختصار در بلیت درج نمود. نام کامل بایستی همراه با نام اختصاری در تعرفه‌ها، شرایط حمل ، مقررات یا برنامه پروازی قید شود. نشانی حمل کننده فرودگاه مبدأ خواهد بود که در مقابل اولین نام اختصاری حمل کننده در بلیت درج می‌شود. نقاط توقف مورد توافق به قرار مندرج در این بلیت یا به شرح مندرج در برنامه‌های پروازی در مسیر حمل مسافر می‌باشد. حملی که به موجب این شرایط بوسیله چندین حمل کننده متوالی صورت گیرد یک پرواز تلقی خواهد شد.

۵-هنگامیکه یک مؤسسه حمل و نقل هوایی به منظور حمل روی خطوط پروازی مؤسسه حمل و نقل هوایی دیگری مبادرت به صدور بلیت یا رسید توزین توشه بنماید این عمل را صرفاً از جنبه نمایندگی انجام می دهد.

۶-هرگونه رد مسئولیت یا محدودیت در مسئولیت که به حمل کننده تعلق گیرد شامل حال کارگزاران و کارکنان و نمایندگان حمل کننده و شامل هر شخصی که هواپیمای وی از طرف حمل کننده برای حمل مورد استفاده شده و نیز شامل کارگزاران کارکنان نمایندگان شخص اخیر خواهد بود.

۷- توشه حمل شده به موجب این شرایط به ارائه دهنده رسید توشه تحویل می‌شود. چنانچه به توشه خسارتی وارد شده باشد ، شکایت کتبی باید فوراً پس از کشف خسارت و منتهی ظرف ۷ روز پس از دریافت آن و در صورت تاخیر شکایت کتبی باید ظرف ۲۱ روز از تاریخ تحویل توشه به حمل کننده تسلیم گردد. در مورد حمل و نقل غیر بین‌المللی به تعرفه‌ها یا شرایط حمل رجوع شود.

۸- این بلیت به مدت یکسال از تاریخ صدور اعتبار دارد. مگر اینکه ترتیب دیگری در این بلیت ، در تعرفه‌های حمل کننده ، در شرایط حمل یا در مقررات مربوطه پیش‌بینی شده باشد. کرایه حمل طبق این شرایط تا قبل از آغاز حمل قابل تغییر است. حمل کننده می‌تواند در صورتی که کرایه مقرر پرداخت نشده باشد از حمل خودداری نماید.

۹- حمل کننده تعهد می‌نماید حداکثر کوشش خود را در حمل مسافر و توشه وی در حدود امکان به عمل آورد. اوقات مندرج در برنامه‌های پرواز یا هرجای دیگر تضمین نمی‌شود و جزئی از این قرارداد بشمار نمی‌رود. حمل کننده می‌تواند بدون اخطار در تبدیل و تعویض حمل کنندگان یا هواپیما اقدام ، و در صورت لزوم نقاط توقف مندرج در این بلیت را تغییر دهد یا حذف نماید. برنامه‌های پرواز بدون اطلاع قبلی قابل تغییر می‌باشد. حمل کننده هیچگونه مسئولیتی در برقرارسازی ارتباط به عهده نمی‌گیرد.

۱۰- مسافر موظف به رعایت مقررات دولتی مربوط به مسافرت بوده و باید کلیه اسناد خروج و ورود ، و سایر مدارک لازم را ارائه نماید و در رأس ساعتی که از طرف حمل کننده مقرر گردیده و چنانچه وقتی تعیین نشده باشد با رعایت دقت کافی برای انجام تشریفات پرواز در فرودگاه حضور یابد.

۱۱- هیچ کارگزار ، مستخدم یا نماینده حمل کننده اجازه تغییر ، اصلاح یا صرفنظر کردن از هیچیک از مفاد این قراداد را ندارد.

لینک مربوطه : http://www.iaa.ir/Page?id=15

مقررات حمل بار همراه مسافر هواپيمايي آسمان

مقررات بار همراه مسافر در کابین

اقلام مجاز به حمل در کیف دستی مسافر به داخل کابین هواپیما عبارتند از:وسایل شخصی، پول، جواهرات، اقلام باارزش و مدارک .
ورود کلیه وسایل شکستنی، تیز و بُرنده به داخل کابین ممنوع می باشد. ضمنا ً کلیه لوسیون ها و کرم های آرایشی که حجم تیوب آنها بیش از ml 100 باشد ممنوع است.
انتقال مواد غذایی از جمله بسته های یخ زده گوشت و سبزیجات، مواد روغنی، مواد اسیدی مثل آبلیمو و مواد چسبنده مثل خرما، عسل و مربا به داخل کابین ممنوع می باشد.
در حمل بار دستی همراه مسافر به داخل هواپیما، ابعاد ساک دستی همراه مسافر باید به گونه ای باشد که به راحتی در محفظه مخصوص در بالای سر مسافر قرار گیرد، این ابعاد نبایستی از ۵۶ سانتی متر(طول)، ۴۵ سانتی متر(عرض) و۲۵ سانتی متر(ارتفاع) و همچنین مجموع ابعاد نباید از۱۱۵ سانتی متر تجاوز کند.حداکثر میزان وزن مجاز برای مسافرین کلاس عادی ۵ کیلوگرم می باشد. هرمسافر تنها مجاز به حمل یک بسته به داخل کابین هواپیما می باشد.
وزن بار همراه مسافر باید حداکثر ۷۵ کیلو باشد و در ابعادی که از پشتی صندلی تجاوز نکند.مسافر باید برای صندلی اضافه جهت قراردادن بار خود هزینه پرداخت نماید .حداکثر تعداد صندلی که هر مسافر می تواند خریداری نماید ۳ صندلی است.

توجه : کلیه خطوط هواپیمایی از جمله شرکت هواپیمایی آسمان هیچگونه مسئولیتی در قبال مفقود شدن اقلام با ارزش (جواهرات، وجه نقد، مدارک شناسایی و . . . ) در جامه دان های پذیرش شده نخواهند داشت. لذا توصیه می گردد اینگونه اقلام را درون کیف دستی همراه خود به داخل کابین برده یا با مراجعه به واحد پذیرش بارجهت راهنمائی در خصوص مراحل بیمه نمودن اقلام خود اقدام نماید.

مقررات بار همراه مسافر در قسمت بار هواپیما

تذکر مهم : در پذیرش جامه دان سایر مسافرین را درمیان جامه دان خویش قبول و تحویل کانتر نمود لازم به ذکر است که این امر سبب به خطر انداختن ایمنی پرواز خواهد شد و نیز به منظور پیشگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی، اکیدا” توصیه می گردد از پذیرش جامه دان سایر مسافرین تحت هر عنوان خودداری شود چرا که هرگونه مسئولیت آن با پذیرنده جامه دان می باشد.

یاد آوری۱ : هنگام تحویل جامه دان به کانتر پذیرش

مسافرین محترم می بایست مشخصات خود اعم از نام و نام خانوادگی، تلفن، آدرس و پست الکترونیکی را به زبان انگلیسی نوشته و به جامه دان خود الصاق نمایند. مسافرین همچنین باید توجه داشته باشند که به ازای تحویل هر جامه دان، یک برچسب رسید جامه دان دریافت نمایند.

یاد آوری۲ : هنگام دریافت جامه دان در ایستگاه مقصد

به جهت شباهت بسیاری از جامه دان ها با یکدیگر، از تعلق آنها به خود اطمینان حاصل نمایید. بدین منظور برچسب های روی جامه دان را ملاحظه و آنها را با رسید الصاقی به بلیت خود تطبیق دهید. همچنین درصورتی که جامه دان شما آسیب دیده، دست برده شده و یا مفقود گردیده باشد، خواهشمند است مراتب را فورا” و قبل از خروج از فرودگاه به واحد امور جامه دان واقع در ترمینال های ورودی اطلاع دهید.

مقررات حمل

حمل حیوان : بر اساس مقررات سازمان هواپیمایی کشوری ورود هرگــونه حیوان زنده به داخل کــابین هواپیما ممنوع می باشد.
حمل حیوان زنده در داخل انبار بار هواپیما و براساس مقررات یاتا صورت میگیرد و علاوه برآن، قوانین دولت کشورهای مقصد و ترانزیت باید مد نظر قرار گرفته شود. حمل حیوانات زنده مستلزم پرداخت هزینه می باشد.
حمل کالای خطرناک : کالاهای خطرناک به اقلام و موادی گفته می شود که سلامت و ایمنی مسافران یا هواپیما را به مخاطره می اندازد. حمل اینگونه اقلام با توجه به دستورالعملهای سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری(ICAO) وانجمن شرکت های هواپیمایی (IATA) می باشد. حمل این اقلام در داخل جامه دان و یا کیف دستی مسافرین اکیدا ًممنوع می باشد.

این اقلام عبارتند از: مواد رادیو اکتیو ، کبریت و فندک ، مواد منفجره و محترقه ، باطری اسیدی شامل اسید- جیوه- آبلیمو و ترشی ، مواد رنگ بر و پراکسید های عالی ، گاز بوتان ، سایر مواد خطرناک اشیاء مغناطیسی ، مواد سمی ، نفت و بنزین ، بسته های نایلونی ، آهن آلات ، کارتهای بسته بندی نشده.

به منظور رعایت نکات ایمنی از قرار دادن انواع مایعات از قبیل روغن، سرکه و . . . که باعث آسیب دیدگی محتویات جامه دان خود و سایر مسافرین می گردد، خودداری فرمایید.
اقلامی چون مواد فاسد شدنی، اقلام شکستنی، وجوه نقد، جواهرات، مدارک ، مایعات و مواد آتش زا و . . . نباید داخل جامه دان تحویلی به کانتر قرار داده شود
حمل کالاهای شکستنی: هنگامی که به عنوان جامه دان تحویل کانتر پذیرش گردد می بایست دارای بسته بندی مناسب و استاندارد باشد. در غیر این صورت شرکت هواپیمایی هیچگونه مسئولیتی درخصوص آسیب بسته بعهده نخواهد داشت. اما چنانچه بسته به واحد بار آسمان تحویل داده وبارنامه برای آن صادر گردد مشمول بیمه می شود

بار همراه مسافر پس از تحویل

نکته : معیار جبران خسارت جامه دان براساس وزن جامه دان و نه میزان ارزش واقعی آن می باشد.درصورت وجود محتویات باارزش درون جامه دان می بایست درون ساک دستی همراه خود به داخل کابین هواپیما حمل گردند همچنین می توان با مراجعه به واحد بار شرکت هواپیمایی آسمان و با توجه به ارزش آن بار مورد نظر خود را بیمه نمود.

درصورت آسیب دیدگی و یا عدم دریافت جامه دان در مقصد ….

خواهشمند است به امور جامه دان “شرکت هواپیمایی آسمان” مستقر در سالن ورودی فرودگاه مراجعه فرمایید. همکاران ما براساس اطــــلاعاتی که شما ارائه می فرمایید نسبت به تنظیم فرم های مربوطه اقدام می کنند.

ارائه اطلاعات دقیقتر در یافتن بار مفقودی در اسرع وقت به ما کمک شایانی می کند.

فرم “اطلاعات و مشخصات اثاثیه تحویل نشده به مسافر” حاوی یک شماره پیگیری است که ازطریق آن می توانید از آخرین وضعیت جامه دان خود آگاهی یابید.

درصورت آسیب و یا دستبرد به جامه دان …

پرسنل شرکت هواپیمایی آسمان(يا نماينده قانوني هواپيمايي آسمان) با تشکیل پرونده پس از تاييد توسط رئيس ايستگاه يا مسئول نمايندگي متناسب با نوع آسیب وارده، شما را جهت تعیین خسارت به واحدحقوقي شركت هواپيمايي آسمان واقع در ادارات مرکزی آسمان- فرودگاه مهرآباد راهنمایی خواهند نمود.

درصورت نرسیدن جامه دان به مقصد …

در اینصورت اطلاعات و مدارک لازم توسط پرسنل شرکت هواپیمایی آسمان (يا نماينده قانوني هواپيمايي آسمان) از مسافر اخذ و پس از تشكيل پرونده ، و تاييد توسط رئيس ايستگاه يا مسئول نمايندگي در صورت پيدا نشدن جامه دان مسافر ، بعد از پيگيريهاي لازم آنرا جهت تعيين خسارت به واحدحقوقي ارسال مي نمايند.

لینک مربوطه : http://www.iaa.ir/Page?id=21

مقررات پزشکی ایرلاین

دانلود فایل PDF مربوط به قوانین پزشکی ایرلاین:http://www.iaa.ir/documents/pdf/pezeshki/860.pdf

حمل و نقل بیماران هوایی

دانلود فایل PDF مربوط به حمل و نقل بیماران هوایی : http://www.iaa.ir/documents/pdf/pezeshki/pezeshki1.pdf

 


خدمات

حمل بار هواپيمايي آسمان

یکی از خدماتی که در شرکت هواپیمایی آسمان به ملت شریف ایران ارائه می‌شود حمل و نقل بارهای غیر همراه (فریت) می‌باشد یعنی اینکه مردم می توانند با مراجعه به شرکت‌ هواپیمایی آسمان در فرودگاه‌ها و یا دفاتر نمایندگی آسمان در سطح شهر، نسبت به ارسال یک پالت، یک کارتن و یا هر مقدار بار از جمله لوازم یدکی، لوازم منزل، محصولات کارخانجات، روزنامه و مطبوعات، میوه و تره‌بار، لوازم پزشکی، دارو، حیوانات زنده و جسد انسان و …. را به کلیه مقاصد شبکه پروازی شرکت‌های هوایی ارسال دارند و در کمترین زمان فرد معرفی شده در مقصد نسبت به تحویل آن اقدام نماید. این سرویس مهم شرکت‌ هوایی آسمان در دو بخش داخلی و خارجی قابل ارائه می‌باشد.

شرکت هواپیمایی آسمان از حدود ۱۵ سال پیش نسبت به تاسیس واحد بار اقدام نمود و امروز با استفاده از یک شبکه پروازی گسترده به بیش از ۵۰ شهر داخلی پرواز می نماید که بالطبع این خدمات می تواند کمک شایانی به مردم کشورمان بنماید. ترمینال بار داخلی هواپیمایی آسمان در فرودگاه مهرآباد بین ترمینال ۴ و ۶ قرار دارد که با بهره برداری از امکانات نسبتاً خوب بصورت شبانه روزی در خدمت مراجعین می‌باشد. برای اینکه یک پرواز هواپیما از ایمنی بالایی برخوردار باشد بالطبع برای حمل و نقل محموله های ارسالی با هواپیما مقررات خاصی تعریف گردیده و محمولات قابل حمل با هواپیما طبقه‌بندی گردیده‌اند که کلیه شرکت‌های هواپیمایی ملزم به رعایت این مقررات می‌باشند.

بطور کلی در حمل و نقل بار هوایی محمولات به ۶ دسته تقسیم بندی می شوند که هر کدام برای خود مقررات مخصوص به خود را دارند.

۱- بارهای معمولی

به محمولاتی گفته می شود که برای حمل آنها هیچ محدودیت خاصی وجود ندارد و به هیچ وجه برای هواپیما خطرناک نیستند مانند پاکت‌ها، اوراق، کتاب و نشریات، لوازم شخصی به جز لوازم آرایش و عطریات، لوازم منزل به جز شکستنی ها ، محصولات پلاستیکی کارخانجات، لوازم ساختمانی مانند محصولات چوبی و سرامیک و شیرآلات، لوازم یدکی ، ابزار آلات ، صنایع دستی ، فرش، لوازم الکتریکی و برقی مانند تلویزیون ،کامپیوترو غیره و بسیاری از لوازم و اشیاء دیگر که برحسب مورد در این گروه قرار می گیرند.

۲- بارهای فاسدشدنی

به محمولاتی گفته می شود که باید برای حمل آنها شرایط خاصی در نظر گرفته شود و چنانچه آن شرایط بوجود نیاید موجب فاسد شدن آنها خواهد شد لذا باید برای حمل اینگونه کالاها هواپیمای مناسب با شرایط و مقررات خاص و فضای لازم در انبار هواپیما پیش بینی و رزرو شود. این کالاها عبارتند از :

کلیه محصولات کشاورزی از قبیل میوه و تره بار بر حسب میزان فسادپذیری آنها، محصولات لبنی بر حسب ماهیت آنها – داروهای فاسدشدنی که مراقبت خاص نیاز دارند و باید در درجات سرمایش معین نگهداری شوند-بعضی لوازم و نمونه ها و کیت های آزمایشگاهی – اعضای بدن انسان که از نظر پزشکی قابل حمل می باشند مانند چشم و بسیار از اعضای دیگر.

۳- بارهای حجمی و سبک

به محمولاتی اطلاق می شود که حجم آنها از وزنشان بیشتر است برای اینکه بارهای حجمی را تشخیص دهیم باید طول و عرض و ارتفاع را برحسب سانتیمتر در هم ضرب نموده و حاصل ضرب را در عدد ثابت ۶۰۰۰ تقسیم نماییم عدد بدست امده را با وزن اصلی بار مقایسه می نماییم عدد بزرگتر وزن حجمی است که مبنای محاسبه خواهد بود.

۴- بارهای خطرناک

به بارهایی گفته می شود که حتما باید برای حمل آنها شرایط خاصی از نظر بسته بندی و مقدار مجاز بر اساس مقررات کتاب کالای خطرناک که توسط سازمان بین المللی یاتا تدوین گردیده پذیرش و ارسال گردند.این کالاها در ۹ گروه طبقه بندی شده اند که هر کدام مقررات خاصی دارند که در اینجا فقط نام برده می شوند. ۱-مواد منفجره ۲-گازهای قابل اشتعال ۳- مایعات قابل اشتعال ۴- اجسام قابل اشتعال ۵- مواد اکسیدکننده ۶-مواد مسری ۷-اسیدها ۸- مواد رادیواکتیو ۹- مواد متفرقه دیگر مانند مغناطیس- باطری- محصولات پلیمری- یخ خشک

این محمولات باید تحت شرایط و بسته بندی های خاص خود که در کتاب کالای خطرناک تدوین و تعریف شده است، توسط کارکنان با تجربه که دوره های پیشرفته حمل و نقل کالاهای خطرناک را در موسسات آموزشی معتبر که سازمان هواپیمایی کشوری تائید نموده باشد پذیرش شوند. لذا شرکت هواپیمایی آسمان علیرغم دارا بودن دانش فنی مجاز به حمل کالای خطرناک نمی‌باشد که در تلاشیم در آینده ی نزدیک این مشکل برطرف شود.

۵- حمل و نقل اجساد

یکی دیگر از محمولات ارسالی از طریق حمل و نقل هوائی جسد انسان می‌باشد که در پرواز‌های داخلی و خارجی در حال انجام می‌باشد.

کلیه اجسادی که با هواپیما حمل و نقل می‌شوند باید از طریق سازمان بهشت زهرا هماهنگ شوند. براساس هماهنگی لازم طی سال‌های گذشته بین شرکت‌های هواپیمایی و این سازمان شرایط نسبتاً خوبی در حال حاضر بوجود آمده که برای حمل اجساد مدارک لازم از جمله جواز دفن و جواز حمل با هواپیما از سوی سازمان بهشت زهرا صادر و به شرکت‌های هواپیمایی آسمان معرفی می‌شوند که پس از مراجعه ۲ ساعت قبل از پرواز و چک کلیه مدارک نسبت به صدور بارنامه و ارسال اقدام می‌گردد.

۶- حمل حیوانات زنده

حیوانات زنده نیز مانند سایر محمولات از طریق هواپیما حمل و نقل می‌شوند که در پروازهای داخلی شامل – سگ – گربه – پرندگان و دیگر حیوانات اهلی و خانگی می‌باشند. قبل از مراجعه فرستندگان اینگونه حیوانات به فرودگاه ایجاب می‌نماید حتماً حیوان مورد نظر از نظر بهداشتی مورد معاینه پزشک متخصص حیوانات قرار گرفته و گواهی سلامت دریافت دارد سپس با تهیه قفس مناسب برحسب نوع حیوان با هماهنگی قبلی به ترمینال بار مراجعه می‌نمایند.

بارهای داخلی و خارجی

شرکت هواپیمایی آسمان در حال حاضر در دو بخش داخلی و خارجی مشغول حمل بارهای تجاری و غیر همراه می باشند.

لینک مربوطه : http://www.iaa.ir/Page?id=26

خدمات آموزشی

لینک مربوط به خدمات آموزشی : http://www.iaa.ir/Page?id=28

 


کالای غیر قابل حمل بصورت همراه و یا در جامه دان مسافر در پرواز

1. باطری های اتومبیل
باتری یا پیل الکتریکی (ولتائیک) منبعی از انرژی پتانسیل الکتریکی است که در درون آن با انجام واکنش‌های شیمیایی، انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود

2. سلاح
سِلاح یا جَنگ‌اَفزار، وسیله‌ای است که برای کشتار و تخریب به‌کار می‌رود. از بعضی سلاح‌ها برای کاربردهای غیرنظامی مانند ورزش، تفریح و شکار نیز استفاده می‌شود

3. فشفشه و ترقه
ترقه‌ها، که با صدای مهیب و ترس آور خود، بیشتر توجه جوانترها را جلب می‌کنند، انواع و اقسام مختلفی دارند، اما اساس و پایهٔ ساخت همهٔ آنها یکی است؛ آنها در واقع از محفظه‌ای نسبتاً مستحکم تشکیل شده‌اند، که معمولاً از چندین لایه کاغذ و مقوای به هم چسبانده شده و یا به ندرت از پلاستیک ساخته و با مقدار اندکی ماده منفجره چون باروت پر می‌شوند.

4. مواد قابل اشتعال
مواد و وسایلی که قابل اشتعال هستند و براحتی آتش میگیرند.

5. مواد اسیدی
اسیدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون‌های فلز جایگزین می‌شوند.

6. جیوه
جیوه یا سیماب نام یک عنصر شیمیایی با نماد Hg و عدد اتمی ۸۰ است. جیوه در زبان‌های دیگر با نام‌های نقرهٔ زنده یا hydrargyrum هم شناخته می شود.

7. انواع رنگ ها
از رنگ برای محافظت از خوردگی ، نگهداری، دکوراسیون یا جهت اضافه کردن هرگونه قابلیت بر روی یک سطح که توسط رنگدانه پوشانده می‌گردد، استفاده می‌شود.

8. مواد رادیواکتیو و انواع گازها

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

لیست خطوط هوایی