امروز: سه شنبه 1 مرداد 1398 | Tuesday 23 July 2019

سفارتخانه ها در ایران

درباره سفارتخانه

آدرس سفارتخانه: تهران ، خیابان دکتر شریعتی ، خیابان میرعماد ، نبش خیابان نهم ، پلاک 22

تلفن: 5-88755103-021

فکس: 88745557-021

روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنج شنبه ساعت 8:30 الی 17

ایمیل:  -

وبسایت سفارتخانه: http://www.indianembassy-tehran.ir/


 نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند

برای هر یک از ویزاهای مورد نظر، هزینه و مدارک مختلفی احتیاج دارید که در ادامه به تفکیک ذکر شده اند:

۱) ویزای گردشگری هند

باید بدانید که ویزای گردشگری تنها برای گشت و گذار و تفریح در کشور هند صادر می شود. ویزاهای یک بار عبور گردشگری هند تا ۶ ماه اعتبار خواهند داشت و ویزاهای چند بار ورود نیز بسته به برنامه سفر شما در نظر گرفته می شوند. برای صدور ویزای گردشگری، پس از ثبت فرم درخواست، ۴ روز کاری زمان احتیاج است که در صورت کامل نبودن فرم، تابعیت غیر ایرانی فرد متقاضی و یا موقعیت پیش بینی نشده، صدور ویزا زمان بیش تری خواهد برد. 
مدارک لازم برای ویزای گردشگری هند:
۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۴- فتوکپی از شناسنامه
۵- کپی از بلیت هوایی برگشت به منظور نشان دادن برنامه سفر
هزینه:
۳۴۰,۰۰۰ تومان

۲) ویزای تجاری هند

باید بدانید که ویزای یک بار ورود تجاری: ۳ ماه اعتبار
ویزای دو بار ورود تجاری: ۶ ماه اعتبار
ویزای چند بار ورود تجاری برای شرکت ها: ۶ ماه اعتبار 
و ویزای چندبار ورود تجاری برای اشخاص: ۱ سال اعتبار خواهند داشت.
 برای صدور ویزای تجاری، پس از ثبت فرم درخواست، ۴ روز کاری زمان احتیاج است که در صورت کامل نبودن فرم، تابعیت غیر ایرانی فرد متقاضی و یا موقعیت پیش بینی نشده، صدور ویزا زمان بیش تری خواهد برد. 
همچنین باید بدانید همراهان فرد متقاضی ویزای تجاری نیز باید برای ویزای تجاری درخواست بدهند.
مدارک لازم برای ویزای تجاری هند:
۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- فرم ویزای تجاری (اضافی) محض احتیاط
۳- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۴- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۵- فتوکپی از شناسنامه
۶- دعوتنامه ای از شرکت یا سازمانی در هند که شما را برای این سفر تجاری دعوت کرده است.
۷- نامه ای از شرکت شما در ایران که نشان دهد شما برای آن شرکت کار می کنید و به قصد سفر تجاری به هند می روید.
۸- مدرکی از سابقه مالی شرکت
۹- پاسپورت شما حداقل باید بین ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار داشته باشد.
هزینه:
۹۳۵,۰۰۰ تومان

۳) ویزای کنفرانس هند

ویزای کنفرانس هند به منظور شرکت در کنفرانس، سمینار و وُرکشاپ های این کشور صادر می شود. مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به زمان برگزاری کنفرانس + زمان سفر، متفاوت خواهد بود. 
مدارک لازم برای ویزای کنفرانس هند:
۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۴- فتوکپی از شناسنامه
۵- دعوت نامه از ساطمان برگزار کننده کنفرانس در هند
۶- نامه ای از وزارت امور خارجه هند، در صورتی که سازمان دَعوی غیر دولتی است. 
۷- معرفی نامه ای از سازمان ایرانی
۸- کپی از بلیت هوایی برگشت 
هزینه:
ویزای کنفرانس با حداکثر ۶ ماه اعتبار: ۲۷۵,۰۰۰ تومان

۴) ویزای تحصیلی هند

ویزاهای تحصیلی هند تنها برای دوره های طولانی مدت آموزشی (بیش از ۶ تا ۱۲ ماه) صادر می شوند. 
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی هند:

۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۴- فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی
۵- مدرک معتبر از پذیرفته شدن فرد متقاضی در دانشگاه یا موسسه آموزشی شناخته شده در هند 
۶- در صورتی که قصد گذراندن دوره ای پزشکی یا نیمه پزشکی در هند را دارید، باید نامه ای از موافقت یا گواهی عدم خلاف از وزارت بهداشت دولت هند را داشته باشید. می توانید این موافقت نامه را از موسسه یا دانشگاهی که در آن پذیرش شده اید، دریافت کنید. 
۷- قبولی در امتحان NEET برای گذراندن هر گونه دوره پزشکی 
۸- گزارش مورد تائید از حمایت مالی
۹- سند تبادل ارزی به ارزش ۲۰۰۰ دلار
۱۰- گواهینامه های آموزشی
هزینه:
۲۷۵,۰۰۰ تومان
ویزای دانشجویی موقت :
در صورتی که فرد متقاضی هنوز در موسسه یا دانشگاهی معتبر پذیرش نشده و برای پذیرش قطعی خود نیاز دارد که امتحان ورودی بگذارند، می تواند از ویزای دانشجویی موقت استفاده کند. به  این منظور ابتدا باید گواهینامه پذیرش موقتی از دانشگاه مورد نظر را دریافت کرده و با نشان دادن آن، برای گرفتن این ویزای موقت اقدام کند. 

۵) ویزای تحقیقاتی هند

باید بدانید همراهانِ فردِ دارای ویزای تحقیقاتی نیز باید برای این ویزا درخواست بدهند و مدت اعتبار ویزای آن ها برابر با ویزای متقاضی اصلی خواهد بود. البته ممکن است در شرایطی، سفارت هند زمان کوتاه تری را برای ویزای همراهان تشخیص دهد.
مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی هند:

۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن

۴- فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه انگلیسی 
۵- پذیرشنامه از موسسه آموزشی یا دانشگاهی شناخته شده در هند
۶- معرفی نامه
۷- نامه درخواست تحقیقات
۸- خلاصه ای از برنامه تحقیقاتی
۹- اسنادی از مدرک لیسانس یا فوق لیسانس
۱۰- برنامه سفر
۱۱- رضایتنامه راهنما برای بر نظارت بر محقق
۱۲- گزارش رضایت بخش از وضعیت مالی
۱۳- وُچِر (کوپن) با ارزش ۲۰۰۰ دلار
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۲۷۵,۰۰۰ تومان
ویزای ۶ ماه تا ۱ ساله: ۴۱۰,۰۰۰ تومان
ویزای ۱-۵ سال: ۶۸۰,۰۰۰ تومان

۶) ویزای استخدام هند

باید بدانید همراهان فرد دارای ویزای استخدامی نیز باید برای این ویزا درخواست بدهند و مدت اعتبار ویزای آن ها برابر با ویزای متقاضی اصلی خواهد بود. البته ممکن است در شرایطی، سفارت هند زمان کوتاه تری را برای ویزای همراهان تشخیص دهد.
مدارک لازم برای ویزای استخدامی هند:

۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۴- فتوکپی از شناسنامه
۵- قرارداد اصلی / نامه استخدامی  و یا نامه تعامل با اتباع خارجی از سوی شرکت یا سازمان 
۶- شرکت یا سازمان مورد نظر باید در هند ثبت شده باشد و ارائه یک کپی از سند ثبت شرکت لازم می باشد.
۷- یک گواهی از سوی کارفرما که حقوق تبعه خارجی در آن درج شده و گفته شده باشد که این مقدار تحت قوانین مالیات کشور هند می باشد.
۸- شرکت یا سازمان استخدام کننده باید تائید کند که ماهیت این کار به گونه ای است که اتباع و شهروندان هندی واجد شرایط این شغل وجود ندارد.
۹- فرد متقاضی باید مدارک مستندی از صلاحیت آموزشی و تخصص حرفه ای خود ارائه بدهد.
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۸۰۰,۰۰۰ تومان
ویزای ۶ ماه تا ۱ سال: ۹۳۵,۰۰۰ تومان
ویزای ۱-۵ سال: ۱,۲۱۰,۰۰۰ تومان

۷) ویزای درمانی هند

باید بدانید همراهان فرد دارای ویزای درمانی نیز باید برای این ویزا درخواست بدهند و مدت اعتبار ویزای آن ها برابر با ویزای متقاضی اصلی خواهد بود. البته ممکن است در شرایطی، سفارت هند زمان کوتاه تری را برای ویزای همراهان تشخیص دهد.
مدارک لازم برای ویزای درمانی هند:

۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۴- فتوکپی از شناسنامه
۵- نامه ارجاعی یا توصیه مقدماتی پزشکی از سوی بیمارستان ایرانی و پیشنهاد بر دریافت درمان پزشکی تخصصی در خارج از کشور
۶- نامه ای از سوی بیمارستان در هند که زمان ملاقات را تعیین کرده و یا برای به عهده گرفتن درمان تمایل نشان داده باشد. همچنین هزینه حدودی درمان نیز باید در این نامه درج شده باشد.
۷- گزارشی از وضعیت مالی که نشان دهد بودجه کافی برای پرداخت هزینه های درمان در دسترس می باشد.
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۲۷۵,۰۰۰ تومان
ویزای ۶ ماه تا ۱ سال: ۴۱۰,۰۰۰ تومان

۸) ویزای کارورزی هند

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که قصد دارند دوره کارآموزی خود را در شرکت های هندی، موسسه های آموزشی و نهادهای ان جی او بگذرانند.
شرایط لازم برای ویزای کارورزی هند:
۱- اعتبار این ویزا برابر با مدت برنامه کارورزی فرد متقاضی یا حداکثر یک سال خواهد بود. در نهایت هر کدام که زمان کم تری داشت برای اعتبار ویزا انتخاب خواهد شد.
۲- نباید فاصله میان اتمام آخرین مدرک تحصیلی دانشگاهی تا آغاز دوره کارورزی بیش از یک سال باشد. 
۳- فرد متقاضی باید نامه ای از سوی سازمان، شرکت و یا سازمان مردمی (NGO) مورد نظرش نشان دهد که در آن به پذیرش تبعه خارجی برای کارورزی اشاره شده و به وضوح مدت کارورزی را اعلام می کند. 
۴- در صورتی که کارورزی درون یک شرکت انجام می شود، بنابر قوانین و مقررات مالیات درآمد هندیف فرد متقاضی باید حداقل سالانه ۷۸۰ هزار روپیه پاداش دریافت کند. البته اگر فرد مورد نظر در سازمانی مردمی مشغول شود، هیچ محدودیتی بر حداقل دستمزد وی وجود ندارد.
۵- تبعه های خارجی به هیچ وجه حق ادامه کار خود را بلافاصله پس از اتمام دوره کارورزی ندارند. امکان تبدیل ویزای کارورزی به ویزای استخدام یا هر نوع ویزای دیگری وجود ندارد.
۶- دیگر مقررات الزامی برای ویزای دانشجویی نیز قابل اجراست. 

هزینه:
ویزای کارورزی ۱ ساله: ۲۷۵,۰۰۰ تومان

۹) ویزای فیلم هند

ویزای فیلم در صورتی به فردی تعلق می گیرد که قصد دارد برای بازی در فیلمی سینمایی، برنامه تلویزیونی و یا سریال تبلیغاتی تلویزیونی هند برود. باید این برنامه ها از سوی وزارت اطلاعات و نمایش هند تائید شده باشند.
شرایط لازم برای ویزای فیلم:
۱- باید نامه ای راجع به قصد فیلم برداری در هند با ذکر برنامه تولید یا درج تاریخ فیلم برداری ارائه شود و در این نامه خصوصیات بازیگران و عوامل فیلمبرداری که به هند می روند، لوکیشن های فیلمبرداری و لیست تجهیزات فیلمبرداری به صورت کامل ذکر شوند. 
۲- درخواست ویزا باید به همراه مجوز فیلمبرداری از وزارت اطلاعات و نمایش هند باشد. 
۳- ویزا به صورت خاص برای پروژه مورد نظر صادر خواهد شد.
۴- حداکثر زمان اعتبار ویزا یک سال خواهد بود که البته امکان چندین بار ورود و خروج نیز وجود دارد.
۵- بازیگران و عوامل بین المللی که با ویزای فیلم و برای فیلمبرداری به هند می آیند، توسط شرکت های خارجی کسب مجوز استخدام می شوند و این شرکت ها تمام مسئولیت بازیگران و عوامل را به عهده می گیرد.
۶- ارائه اظهارنامه مالی از سوی داوطلب برای آن که نشان دهید شرایط اقتصاد مطلوبی دارد و می تواند از پس هزینه های خود برآید. همچنین برای آن که نشان دهد فرد داوطلب پس از منقضی شدن ویزا، انگیزه ای برای بازگشت به وطن خود دارد.

۷- لازم است فرم تعهدی از سوی تیم خارجی به وزارت اطلاعات و صدا و سیمای هند ارائه شود تا در صورت نیاز به همکاری در حین فیلمبرداری، از دیگر ارگان ها و سازمان ها مورد استفاده قرار گیرد. لیستی از نمایندگان نیز باید به همراه فرم ضمیمه شود.

۸- دیگر مقررات و مدارک اجباری برای ویزای توریستی یا گردشگری

هزینه:
ویزای فیلم۱ ساله: ۴۱۰,۰۰۰ تومان

۱۰) ویزای ورود هند

ویزاهای ورود هند شامل این افراد می شود:

- شهروندان هند با تابعیت غیر از کشور هند
- اتباع خارجی که با اتباع هندی ازدواج کرده اند
- کسانی که مالک زمین در کشور هند می باشند
- اعضاء تیم های ورزشی و ملی ایران که برای شرکت در رویدادها و مسابقات بین المللی به هند می روند.

مدارک لازم برای ویزای ورود هند:

۱- یک کپی کاغذی از فرم تکمیل شده درخواست ویزای هند
۲- دو قطعه عکس جدید ۴ × ۶
۳- پاسپورت قدیمی و جدید به همراه کپی از تمام صفحات + آخرین ویزای استفاده شده و کپی آن
۴- فتوکپی از شناسنامه
۵- سند ازدواج با اتباع هندی
۶- کپی پاسپورت برای شناسایی اتباع هندی
۷- اگر مدت اقامت خود را تمدید کردید، کپی از فرم تمدید
۸- برای ورزشکاران احتیاج به ارائه نامه از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت امور وطن دارند. 
باید توجه داشته باشید افرادی که از ویزای ورود هند استفاده می کنند، نمی توانند به دلایل تحصیلی، استخدامی و تجاری در هند اقامت داشته باشند. 
هزینه:
ویزای ۶ ماهه: ۲۷۵,۰۰۰ تومان
ویزای ۶ ماه تا ۱ سال: ۴۱۰,۰۰۰ تومان
ویزای ۱-۵ سال: ۶۸۰,۰۰۰ تومان

 درباره کشور هند

موقیعت جغرافیایی: کشوری در جنوب آسیا است. هند از شمال غربی با پاکستان؛ از شمال با چین، بوتان، نپال و تبت؛ و از شمال شرقی با برمه و بنگلادش همسایه‌است. همچنین هند از باختر با دریای عمان و خلیج فارس، از خاور با خلیج بنگال، و از جنوب نیز با اقیانوس هند مرز آبی دارد.

پایتخت: دهلی نو

دین: حدود ۸۰٫۵٪ مردم هند پیرو آئین‌های هندو و حدود ۱۳٫۴٪ مسلمان هستند. هند هم چنین بیش از ۲٫۳٪مسیحی و ۱٫۹٪ سیک دارد. هند اگرچه زادگاه آئین بودا بوده، اما جمعیت بودائیان هند در حال حاضر تنها حدود ۰٫۸٪ برآورد می‌شود.

زبان رسمی: هندی و انگلیسی

واحد پول: روپیه هند

جاذبه های گردشگری: مرداب‌های کِرالا زنجیره‌ای از مرداب و دریاچه‌هایی است که در ایالت کِرالا و به موازات دریای عرب قرار دارند. مرداب‌های کرالا خانه‌ی بسیاری از گونه‌های منحصر به فرد آبزیان از جمله خرچنگ، قورباغه، پرندگان آبی و حیواناتی مانند سمور دریایی و لاک‌پشت است. امروزه، قایق سواری، با استفاده از کِتووالام (قایقی سنتی که از برنج ساخته می‌شود که امروزه تبدیل به هتل‌های معلق شده) بعلاوه‌ی امواج آب، پرطرفدارترین فعالیت توریستی در این مرداب‌ها به شمار می‌رود.

معبد ویروپاکشا واقع در شهر هامپی به عنوان یک مقبره‌ی کوچک ساخته شد و تحت سلطه‌ی ویجایاناگارا تبدیل به مجتمعی بزرگ شد. اعتقاد بر آن است که این معبد از زمان ساخت مقبره‌ی کوچک در قرن ۷ پیش از میلاد تا کنون به طور بی‌وقفه مورد استفاده بوده که آن را به قدیمی‌ترین معبد هندو در هند بدل می‌کند.

پارک ملی کانها در زمره‌ی زیباترین مناطق محیط زیست در آسیا و یکی از بهترین مکان‌ها برای دیدن ببر در هند است. جنگل‌های باشکوه بامبو و سال، دشت‌های پر از چمن و دره‌های کانها الهام بخش رودیارد کیپلینگ در نگارش اولین رمانش "کتاب جنگل" بوده و اینجا را تبدیل به یکی از برترین جاذبه‌های هند کرده‌ است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره نویسنده

در این قسمت مختصری از نویسنده نوشته میشود

نویسنده سمیه تعداد مطالب 216 نمایش مطالب نویسنده

سفارتخانه

سفارت خانه

,

سفارت ها در ایران

,

آدرس سفارتخانه ها در تهران

,

چه کشورهایی در ایران سفارت ندارند

,

سفارتخانه چیست

,

چه کشورهایی در ایران سفارت دارند

,
سایت سفارت شیلی در ایران
,
ادرس سفارت شيلي در تهران
,

لیست سفارتخانه های ایران در خارج از کشور

,

آدرس سفارت شیلی در تهران

لیست سفارتخانه ها در ایران