امروز: جمعه 26 مهر 1398 | Friday 18 October 2019

سفارتخانه ها در ایران

درباره سفارتخانه

آدرس سفارتخانه: تهران ، فرمانیه ، خیابان دیباچی جنوبی ، خیابان سنبل ، نبش ارغوان غربی ، پلاک 7

تلفن: 23660000-021

فکس: 23660190-021

روز و ساعت کاری: 

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ صبح، پنجشنبه ۹ تا ۱۳:۳۰

پاسخ به درخواست‌های تلفنی: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

ایمیل:  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

وبسایت سفارتخانه: https://www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/iran


 نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هلند

برای اینکه بتوانید وقت سفارت بگیرید و یا هر کاری که از طریق سفارت باید انجام شود، باید از طریق آنلاین و با فرستادن ایمیلی به آدرسی که خود سفارت تعیین کرده است، اقدام کنید. دقت کنید که حتما ایمیل تان باید به زبان انگلیسی باشد و به ایمیل هایی که به زبان فارسی باشد، جواب داده نمی شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند

بعد از اینکه ایملی فرستادید و از سفارت وقت گرفتید، در روزی که سفارت برای شما تعیین می کند باید به سفارت هلند رفته و مدارکی  که در پایین گفته می شود را حتما همراهتان داشته باشید. دقت کنید که مدارکی که مورد نیاز است و در پایین هم به آن ها اشاره شده است، نیازی به تایید دادگستری ندارند.

  • پاسپورتی که حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود اعتبار داشته باشد و حداقل هم ۲ صفحه ی خالی داشته باشد.
  • عکس پرسنلی با سایز ۳۵ در ۴۵ میلی متر. این عکس باید رنگی با زمینه ی سفید و به صورت تمام رخ باشد.
  • ارائه ی شناسنامه، کپی های شنسانامه و ترجمه ی شناسنامه.
  • یک کپی از تمام ویزایی هایی که قبلا اخذ کرده اید (در صورت وجود)
  • شما باید بتوانید ثابت کنید که فقط دارید به قصد تفریح و گشت و گذار وارد خاک هلند می شوید و بعد از تمام شدن مدت مقرر، به کشور برمی گردید و برای اثبات آن لازم است تا مدارکی را ارائه دهید که شامل: مدرکی که نشان دهد شما در هتل اقامت دارید، مدرکی که مدت زمان سفرتان را نشان دهد، گواهی حساب بانکی که مهر و امضا شده توسط بانک باشد که این گواهی ها شامل حساب های جاری برای ۳ ماه اخیر برای نشان دادن گردش حساب و سپرده های بانکی اس که گردش حساب باید به زبان انگلیسی باشد. البته در صورت نداشتن گردش حساب می توان گواهی ای ارائه داد که فقط نشان دهنده ی موجودی باشد.
  • اصل و ترجمه‌ ی سند مالکیت با تائیدیه ی دادگستری
  • ارائه ی اصل و همچین ترجمه ای از مدارک شغلی که برای مشاغل مختلف متفاوت است. مثلا پزشکان لازم است تا پروانه ی مطب، پروانه ی دائم پزشکی و یا کارت نظام پزشکی شان را ارائه دهند.

برای وکیلان، ارائه ی پروانه وکالت کافیست.

افرادی که دارای شغل های دولتی هستند باید آخرین فیش حقوقی، حکم کارگزینی و نامه ای را ارائه بدهند که نشان دهنده ی میزان حقوق دریافتی، مدت زمان اشتغال، مدت زمان مرخصی و لیستی از بیمه شان باشد.

افرادی که دارای شغل های غیر دولتی هستند باید در شرکتی که کار می کنند، حتما گواهی اشتغال به کار را بگیرند و ارائه بدهند و به جز این مدرک، ارائه ی رزونامه رسمی این شرکت هم لازم است.

برای افرادی که بازنشسته هستند، ارائه ی حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی لازم است.

اگر برای خودتان کار می کنید و اصطلاحا خویش فرما هستید، حتما لازم است تا جواز کسب و یا آگهی تاسیس را ارائه بدهید، به طور کلی چیزی که نشان دهنده ی  این موضوع باشد و خویش فرماییتان را ثابت کند.

داشن آموزان و دانشجویان باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه بدهند.

  • گواهی سلامت پزشکی
  • ارائه ی پر شده ی فرم های درخواست ویزا

هزینه ویزا

هزینه ی این ویزا برای افراد مختلف به قرار زیر است:

کودکان پایین ۶ سال: رایگان

کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

بزرگسالان: ۶۰ یورو

چند نکته از سفارت هلند

قبل از این که بخواهید اقدام به دریافت ویزا از سفارت هلند کنید باید که چند نکته را زیر نظر داشته باشید، دانستن این نکات به شما کمک می کند تا بتوانید راحت تر ویزایتان را بگیرید.

  • برای این که بخواهید ویزای توریستی هلند را بگیرید باید حتما خودتان در سفارت حاضر باشید. این به آن معناست که شخص دیگری نمی تواند این کار رابرای شما انجام دهد.
  • برای اینکه بتوانید ویزای هلند را بگیرید، باید حداقل ۳ ماه صبر کنید به این معنا که نزدیک ترین زمان برای اخذ ویزای هلند ۳ ماه است.
  • سعی کنید حتما همه ی مدارکی که به آن ها اشاره شد را همراهتان حاضر داشته باشید به خصوص در روز وقت سفارت، و اگر توانستید هم حتما سایت سفارت هلند در ایران را بازدید کنید چون قوانین سفارت زود به زود تغییر می کند که البته این مورد بیشتر در انواع دیگر ویزا دیده می شود. در صورت یکه هر گونه کم کسری ای در مدارک ارائه شده بداشته باشید، نقصی مدرک می خورید و مجبورید دوباره درخواست ویزا بدهید.
  • در روز وقت تعیین شده که به سفارت رفتید، بهتر است هیچ وسیله ی اضافه ای همراهتان نبرده باشید.
  • در جریان باشید که مدارکی که در بالا گفته شد، همگی پیش سفارت هلندی می مانند.
  • بهتر است یک کپی از تمام مدارک دست خودتان هم باشد.
  • کپی مدرک هایی که لازم است را نمی توانید در هر شکل و اندازه ای تهیه کنید. کپی از مدارکی که قرار است تا تحویل سفارت داده شوند حتما باید در برگه ی a4  باشد.

 دارالترجمه های مورد تایید سفارت هلند در ایران

 دارالترجمه ی رسمی داریان 

جهت تماس با دارالترجمه داریان با شماره تلفن های دارالترجمه رسمی داریان با ما ارتباط برقرار کنید:

44061411       و        44061412 

44001629       و    09127050669  

09199505041  ,  09199505042 

ایمیل دارالترجمه داریان : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید    

آدرس دارالترجمه داریان : تهران ، فلکه دوم صادقیه ، ضلع شمال غربی ، مجتمع صادقیه ، طبقه زیر همکف ، واحد 19


 درباره کشور هلند

موقیعت جغرافیایی:  کشوری است کوچک از قلمروهایپادشاهی هلند در شمال غربیاروپا

پایتخت: آمستردام

دین: مسیحیپروتستان

زبان رسمی: زبان هلندی، زبان انگلیسی، پاپیامنتو، زبان‌های فریسی

واحد پول: یورو، دلار آمریکا

جاذبه های گردشگری: هلند یکی از زیباترین کشورهای جهان، کوچک و از قلمروهای امپراطوری هلند است که در بخش شمال غربی قاره‌ی اروپا قرار دارد. این زیبایی را می‌توان، مدیون آب و هوای اقلیمی و برخورداری از پوشش آب دریاها و رشد گونه‌های مختلف گل‌ در این کشور دانست. به طوری که در جهان به کشور گل نیز شهرت یافته است. جالب است بدانید یک چهارم مساحت این کشور، زیر سطح آب‌های آزاد جهان قرار دارد.

دلفت، شهری کوچک، قدیمی و دارای مناظر طبیعی است که کلیسای قدیمی و موزه‌ی استدلیک را با مجموعه‌ای از هنرهای تزئینی در خود جای داده است. با حضور در این منطقه، می‌توان شاهد منطقه تاریخی هلند بود. جزایر فریزیان نیز مجموعه‌ی زنجیروار از جزایری هستند که از هلند تا دانمارک ادامه دارد. دهکده‌هایی کهن و جزایری متعدد  با وسعت کم، به همراه ساحل شنی چشم‌نواز، از ویژگی‌های این منطقه است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره نویسنده

در این قسمت مختصری از نویسنده نوشته میشود

نویسنده سمیه تعداد مطالب 216 نمایش مطالب نویسنده

سفارتخانه

سفارت خانه

,

سفارت ها در ایران

,

آدرس سفارتخانه ها در تهران

,

چه کشورهایی در ایران سفارت ندارند

,

سفارتخانه چیست

,

چه کشورهایی در ایران سفارت دارند

,
سایت سفارت شیلی در ایران
,
ادرس سفارت شيلي در تهران
,

لیست سفارتخانه های ایران در خارج از کشور

,

آدرس سفارت شیلی در تهران

لیست سفارتخانه ها در ایران